Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Catja Lindeblad - 11 februari 2010 18:41

Sol..kallt..gnistrande snö..Käglinge

Dit styrde vi våra nosar, träffade inga andra..varken folk eller fä..alltid väldigt glest med folk på vardagen,desto mer på helgen.   Massor med kaniner var där förstås..och vi fick öva..Vince löd väldigt bra må jag säga..ville väldigt gärna jaga dom..men löd både min röst och visselpipa.   Det är sådana här dagar man är dubbelt lycklig...           På väg hem efter 2 tim och 30 minuter fick jag se ett igensnöat fågelbo..även dom..   Väl hemma fick jag förnyad kraft och torkade golv och plockade undan alla Vince grejer, katterna har inga leksaker längre,dom flesta är söndertuggade(av Vince) el söndertrampade( av mig) Fick ner till konsum för att inhandla fröer till fåglarna, dom är faktiskt tillbaka trodde dom frusit ihjäl hela bunten, så nu får man se till att där finns käk.

Nästa tur på em, blev slingan uppe vid backen     Ser att jag inte ändrat klockan på kameran, en timme innan ska det ju vara!

 

 

Nu så är det dags att ta itu med disken och sen lite träning med vince(hemmaträning) sen slänger vi oss i soffan..djuren gör det i alla fall få se om jag får plats!   Tjingeling!!

Av Catja Lindeblad - 11 februari 2010 10:01

Sista lediga dagen innan två arbetspass...

  Så då gäller det att njuta..fast det är det enda jag gör med tanke på tvättkorg och saltfläckiga golv..fick i alla fall dammsugat, satte den så fint vid dörröppningen så det var stört omöjligt att missa, jag snavade över eländet o till sist blev det dammsugning av.

I dag är det sol minsann och rätt kallt..härligt..har sprayat tassar så det blir käglinge el Arrie.

Läste i tidningen att 13 nattssk ska bli 6 st och serva hela Malmö..jisses..hur ska nu det gå då..tycker dom har fullt upp redan som det är nu..  Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards