Alla inlägg den 8 september 2010

Av Catja Lindeblad - 8 september 2010 21:48

I går tog vi oss upp på backen..och "glada hundgänget" hade nog läst bloggen och höll sig undan..jag lovar att bara filma doggsen..!! Den enda jycken vi träffade på var Ajja..  

Kallt och blåsigt var det också, så vi fortsatte vår färd..


I dag var det kloklipp på agendan och jag passade på att väga Vince 35,1 kg..minsann..:)

Tur var det att jag sen slog upp den lilla svarta för att skriva in denna vikt och ser att att jag..(hoppsan) ska på dagens personalmöte istället för S..

Det var bara att kasta sig i väg..


Fick handlat skydd till trädgårdsmöblerna på vägen hem och en liten matta att ha under Vince vattenskål..maken till slabb har jag icke skådat..och många är gångerna när jag gjort ett ofrivilligt försök till spagat..:)


Sen styrde vi nosen till Käglinge..och det började bra, det gjorde det..härligt väder, lagom med folk,hästar,en o annan hund och kaniner..  

Vince gjorde ett o annat försök att gå efter kaninerna, men jag stoppar honom och man är så dum i huvudet att man tror att man har fullständigt kontroll..            


Går in i en av får hagarna och släpper efter lite där för det är inhägnat, jag kollar in något jag hör vid dammarna, nån träning med hundar och jag står där och Vince är någon annanstans, och jag tänker att det är konstigt att han inte kommer och kollar var jag är någonstans, så jag går och letar efter honom..ser att han ligger ner och har något som sprattlar mellan tassarna och jag skrek så stämbanden brast..och han släpper och KANINEN rullar iväg, men han tar den igen i nackskinnet..men han ser väl att jag är galen och släpper den igen och då är jag framme..ser inga yttre skador på kaninen, det jag nu hann se.. jag var så arg..mest på mig själv..  

Vince gick klistrad vid min sida, allt för att göra mig glad igen..  

Det tog ett tag, det gjorde det..och när väl Vince märkte att jag go och glad igen hoppade han upp och gav mig en rejäl puss på munnen..och det var ju inte så kul med tanke på var den pussmunnen hade varit för en stund sen..kaninpest eller nåt..  

Mat till oss alla efter detta, jag var lat så det blev köpemat..jag skyller på att klockan var alldeles för mycket för kökstjänst..  

Nu kaffe, har köpt fyra förpackningar, så nu kan jag dricka hur mycket kaffe som helst..;)

Tjingeling.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards