Alla inlägg den 14 september 2010

Av Catja Lindeblad - 14 september 2010 18:37

I dag smattrade regnet rätt bra på rutan när klockan ringde..o ringde, o ringde..hade ställt den på 07:30..och var femte minut ringde den tills jag äntligen masade mig upp en timme senare..det är fullkomligt hopplöst för mig att komma upp DIREKT när klockan ringer..


Morgonpromenad..en snabb en...är ingen kul person innan jag fått kaffe..bara tanken att behöva prata med någon ger mig svettningar:)


Efter många stärkande kaffekoppar och frukost blev det backen..härligt disigt väder..;) faktiskt älskar jag detta väder, dis och med regnet hängande i luften och det doftar så gott av jord o gräs..ja, jag kan bli helt lyrisk..o alla färger som börjar komma nu..Vince är extra vacker i höstskrud..:)  

Ösregn är väl inte så kul, det medges..men vi klarade oss från det..en härlig tur som gick en bit in i Käglinge..  

Lite träning och jag försöker verkligen tänka på att inte "hjälpa" till vid ingång..men lik förbannat tar jag ett steg mot honom..

Att gå fot och glo på mig hela tiden misslyckades vi också med..eller jag..för det är inte Vince fel..nädå..

Till sist struntade jag i det hela och gick helt in för att njuta av natur och hund..        

Läser i min bok att man ska tänka "ängel" om inte hunden gör som man vill, att det ju helt klart är man själv som misslyckats med att förmedla vad man vill..och det vet jag ..det är helt solklart..men jag blir tossig..så därför var det mest rätt att ta en paus..för Vince skull..och för min..för det var inga änglatankar jag tänkte..

Det kommer alltsammans så småningom..han är faktiskt duktig..för jag kan ha honom lös..han stannar när jag säger så, han kommer..han rusar inte fram till någon om inte jag säger varsågod..och kaninerna..han stannar..

Han är ju faktiskt inte så gammal..( lite peppning)


Skönhetsvård på katterna efter det..kloklipp på Melvin..det gör en svettig det med..han gillar det inte..och man får passa sig för bakbenen..ett sprätt där och man har en ofrivillig tatuering..till hans försvar får jag säga att han avvaktar..han gör det inte gärna..varnar mycket och länge..och jag hinner parera..

Innan jag köpte Nora, så kunde jag klippa och dona hur jag ville..men efter..han hatade mig;) en mycket svartsjuk katt som ville ha mig för sig själv..Nora hade det inte lätt det första året..nu är det bättre, men hon får fortfarande på huvudet ibland..ändå är Melvin 6 år och Nora 4 år.. något att tänka på om man vill köpa sällskap till ena katten..inte alltid kattens önskan..


Påbörjad städning..glad blev jag då väninnan skickar sms om en tur ut..(tack o lov)  

Började på backen sen blev det käglinge.. Cocotösen var i sitt esse;) massor med kaniner..levandes eller döda det kunde kvitta..kaninpesten har tagit många det kan man se i käglinge..dom ligger lite här och där..  

Gick in i fårhagen..men där fick vi gå ut igen för tösen var helt tossig och höll på att fastna i ett av kaninhålen..det blev rastgården..  

L kom med cykel och mötte upp..två timmars promenad och nu är det ju försent att städa;)) 

   

Nu blir det middag på detta och sen får man väl kolla in idol:)

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards