Alla inlägg den 23 september 2010

Av Catja Lindeblad - 23 september 2010 16:56

La jag mig tidigt i går..?? nähä då..klockan blev 0130..:(

Däremot pressade jag upp min lekamen klockan 0715 och gick ut och fixade på uteplatsen..

Klockan 0930 kom tre glada målare..sen satte det igång..ett jäkla brusande och bankande..katterna var helt ifrån sig..

Inte är dom färdiga..grinden öppen, stövlar och tröjer och flaskor lite här o där i trädgården, så man kan förmoda att dom är tillbaka i morgon..rent och snyggt på väggarna nu, bara lite nya bräder och målafärg..sen blir det tipp topp..;)     


Själv flydde jag fältet tillsammans med Vince..käglingerundan först..sen tog vi vägen till lockarp..   hade sikte på ett hus som var till salu;) men jag virra till det lite och hamnade på en betesåker..  


P brukar säga att jag är konservativ..allt ska vara som det brukar..brukar slå ifrån mig när han säger så..men jo jag är nog så..inte såg det ut så när jag sist gick till lockarp..det var förvisso på Zeb's tid..sisådär en tio år sen..;) jag gillar inte förändringar.. o det låter ju inte bra i dessa flexibilitetstider..:)

Fasaner såg vi många..kaninerna har  minimerats en hel del av kaninpesten, någon enstaka såg jag, sen var det lik för resten..hemskt!  


Försökte köra lite träning idag..men Vince är bara intresserad av löptikar och dom har gaddat ihop sig..så det är att gå tre steg sen är det lukt,slick,kiss,slick,gnissel med tänderna..   till slut var jag GALEN..försökte tänka ÄNGEL..men det enda som kom för mig var hemska fantasier..så jag la av..det får bli som det blir med allt..      


Ingen telefon hade jag med mig (igen) så när jag stöp raklång (det gjorde faktiskt riktigt ont) så tänkte jag att det är rätt bra att vara uppkopplad med omvärlden..:) ett kaninhål väl dolt av gräs och trädgrenar..hade inte en chans..stukade till handen (vä tack o lov) vred foten och slog knät rejält i backen..Vince kunde inte bry sig mindre..det var slick, kiss för hela slanten, han höjde inte ens huvudet när jag hojtade till..  


Tillbaka till Käglinge igen en aning tilltufsade men vid liv:)..både han och jag;)

Käglingesjön har aldrig varit vackrare..        


Nu lite käk till mig och jag får se om Vince behagar äta..han har inte ätit ordentligt sen i söndags..    

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards