Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Catja Lindeblad - 7 januari 2011 18:35

Arbetspassen avklarade och jag blickar fram över ett par dagars ledighet...

Vince och jag har fått en del goa kommentarer dessa dagar..

En vårdtagare tyckte Vince var hennes bästa vän..underbart!  

Själv fick jag höra att jag var en vägvisare..och det var så vackert tyckte jag..vill väldigt gärna vara någons vägvisare..  


Annars brukar jag misslyckas med just detta..folk som frågar efter vägen..till och med hemma..det är ett under att jag själv hittar hem..

Hade jag bara sagt att jag inte vet hade det varit gott nock..men icke sa nicke..det kan jag inte..jag MÅSTE hjälpa till ändå..vilket ibland har gjort att jag skickat människor i helt fel riktning..för jag har trott att adressen har varit där, men det har det INTE varit..många har gångerna varit när jag hukat i buskarna..


Jette vår allvetare i hund dressyr letade efter vår "backe" fick en kommentar och jag kunde inte skicka svar..tekniskt fel månne..

Där nämnde hon en förbuds skylt och jag var bara tvungen att kolla in, har då aldrig sett denna skylt..nu behöver jag ju glasögon och är halvblind utan och utan är jag nästan jämt..;)


Men visst var där en skylt men bara där, går man alla andra håll så är där minsann ingen skylt så för att undvika att vara olaglig så går man alla andra håll och släpper hunden där..;)


Så gå till hö ända fram till gångbanan svänger, på vä sida är backens början, upp där och sen är det bara att traska på längs med golfbanan ända fram till "vår" bänk, eller gå till vä fram till "slingan" en alle' på hö sida raka spåret följ stigen när den svänger vid bajstunnan fortsätt rakt fram, på hö sida hamnar du mitt på backen på vä sida är "ravinen"..


Ska bli intressant och höra var Jette hamnar någonstans..för det här med hö och vä..;)


Sist jag var på backen träffade vi en ny bekantskap Kiera en åtta månaders bus tös..

Alltid trevligt att träffa nya hundar..        

Nu kan jag faktiskt känna att det kan vara nog med snö..ja faktiskt..så när det snöade i natt kom det inget jubel från mig..;)  


Vill ha vår..ljusare kvällar och träff med glada hundgänget..;)

Evigheter sen jag träffade dom..


Julen ska ut denna helg..katterna får ursäkta men nu packar jag ner granen..  


Denna vecka MÅSTE det bli mycket klickerträning..på fredag hoppas jag att vi kommer iväg, så inte någon snö ställer till det igen..vårdhundsutbildning here we come..;)


Nu mat till oss alla sen bänkar jag/vi oss framför tv'n..let's dance..

Tjingeling!






Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards