Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Catja Lindeblad - 15 januari 2011 19:18

Har snörvlat mig igenom dagarna tre och lite lite bättre är det nu i kväll, febern under 38 så då är man väl på G igen

Det är den förbannade dimman som ställt till det..en dag i dimman och jag loggar ut..här har man kämpat sig igenom snöstorm och kyla, folk som har hostat och nyst på en..arbetskamrater som fallit som käglor runt en..men jag har stått rakryggad och frisk..Ok lite snörvel.. men INTE sjuk..och då kom dimman och hejsan hoppsan..HATAR att vara sjuk..VÄGRAR vara sjuk..men så är det, jag fick förpassa mig till landet av pappersnäsdukar..och jag är precis som på reklamen av den stackars mannen som blir sååå sjuk så sjuk..klarar bara inte av det..


Är i sittande ställning i dag och bara det är ju bra..Vince tycker det i alla fall..

Det går inte så bra att vara sjuk med djur..alla tre satt i sängen och glodde på mig och när jag blundade så lutade sig Vince ner så nära, så det var inte mycket mellan min näsa och hans..;) och alla som känner Vince vet att han dreglar mycket...  


Återigen är jag tacksam över hur jag bor..inte behöver jag gå långt för att Vince skall få springa..


Syster yster erbjöd sig att ta Vince över helgen så jag kunde vältra mig i sjukdom..men det är så att jag inte kan  sova UTAN honom.. utan snarkande och smaskande, hur skulle det gå??..;) det låter ju inte klokt, men så är det..vill ha ALLA mina snarkande, smaskande djur runt mig.. Även om jag klagar ibland på Melvins jamande, som kan göra mig tokig och överväga blocket..eller Vince slabbande som gör mina speglar fullständigt obrukbara och allt grus som letar sig in överallt och alla grejer han rotar upp och HÅR,HÅR,HÅR...så skulle jag ha svårt att vara utan någon av dem en enda micro sekund..om man inte ska åka iväg förstås och absolut måste, då är det bra att ha familjen och goa vänner som hjälper till..  


Är ibland inne på blocket och kollar runt, och läste där en annons om en jack russel två år "säljes pga av ägaren nu fått jobb" nu vet man ju inte hela historien..men för mig verkade det så okänsligt..


Men det är ju bättre att omplacera än avliva..för många år sen hade jag en väninna som jobbade på djursjukhuset och hon tog emot en jycke som var 4 månader(!) vars ägare kom in och ville avliva för hunden var inte rumsren..den hunden levde tills hon var 15 år hos samma väninna..;)


Smällandet fortsätter här hemma..och jag får fortfarande hemska fantasier vad jag önskar göra vid dessa IDIOTER..det är värre i år..förra året tyckte jag det var en och samma dag sen var det bra..


Tack o lov så reagerade inte Vince överhuvudtaget idag när jag var ute..killen smällde o smällde..men Vince höjde inte ens på huvudet..och jag bara gick..är bara så rädd att dom får för sig att kasta raketer efter/på honom..och då mina vänner tror jag, att ni får hälsa på mig på nån sluten anstalt..  


Nu är det varmt the med honung som gäller och det får bli alvedon till det trots allt..så mycket alvedon som jag tryckt i mig dessa dagar har jag inte ätit på ett helt år..  

Tjingeling!!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards