Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Catja Lindeblad - 22 januari 2011 17:18

Mina favoriter gick vidare i let's dance..det lilla jag nu tittade på detta..satt mest och glodde på Vince..för han mådde inte bra..var inte sig lik alls..han till och med ratade en bit skinka... OCH DÅ ÄR HAN DÅLIG..

Eftersom jag är lite av den hysteriska sorten, så var jag på väg att åka in..fast jag besinnade mig, tog temp..ingen temp..kände på magen,tassar, öron..det lustiga var att baktassarna var alldeles iskalla..

Men det var det enda, och ändå såg han ut som typ en 16 år gammal hund..ögon som han knappt kunde hålla öppna och så suckade han..hela tiden..

Det som också höll mig tillbaka från att hasta till djursjukhuset var att när vi var ute, var han som vanligt..

Ställde diagnosen "kärlekskrank"..många tikar som löper häromkring nu och häromdagen gick vi en lång tur med Sessan som också löper och efter det har han inte ätit sådär jätte mycket..

Förhoppningsvis var min diagnos rätt..idag är han som vanligt igen, även inomhus..inget suckande idag och skinka och annat smått o gott har slunkit ner..;)


Men jag får hålla koll..fasansfullt när dom inte mår bra..och jag fick minnesbilder av när Zeb blev sjuk..USCH!!


Käglinge idag..        

Solen tittade fram ett litet tag och det var underbart..   inte många hundar där idag..några tvåbenta utan hund och någon på häst..;)    


Fick satt upp mina två tavlor med EVIGA..hur fint som helst och så åkte ett par av mina förstoringar upp på Vince..dom har legat och väntat i evigheter..


Maten i ugnen..katterna borstade och kloklippta..man får ta det i etapper med Melvin..ingen lätt sak, han kan vara lite tjurig när det kommer till klorna minsann..

Vince är också friserad..;) och sover så sött, utan att sucka..ja, det blir en bra lördagkväll..  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards