Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Slutet av Januari..

Av Catja Lindeblad - 31 januari 2011 18:42

En ynka dag kvar av denna eländiga månad..:)

Helgen avklarad och glad är jag..

Vince är också glad..han har varit rätt trött..tre nätter på raken är jobbigt även för en blivande(?) vårdhund..även om han inte har allt för mycket att klaga på..kramar och klappar och godbitar hela natten lång..  


Kämpar med tiggeriet..inte allt för lätt..mitt fel såklart..och dreglandet..;) får nog sätta haklapp på honom..


I fredags precis när vi skulle sticka iväg, så tittar Vince på mig med ett öga som såg alldeles förfärligt ut..det hängde, var rött och svullet..det kom bara precis så där..helt plötsligt..

Mina tankar gick då direkt till katterna..men dom var helt oskyldiga..Nora hade visserligen svassat runt Vince och buffat och pussats..   men inga våldsamheter   och Melvin hade inte ens varit i närheten..  

Under natten försvann det röda och svullna och på morgonen såg allt ut som vanligt..

Tror kanske att Nora var skyldig till att ha tappat ett kg hår i ögat på honom..i alla fall några hårstrån..

Vet när jag använde linser, så lyckades alltid något katt hår komma i mellan..och det är INGET KUL..


Hade hoppats på sol idag när jag gick av..men icke..det var grått och trist i morse och tur var väl det, för inte kom jag upp som jag skulle i eftermiddags..vi snarkade länge Vince och jag..

För jag hoppades på samma fantastiska morgon som i söndags..så vackert..en röd soluppgång..


I morgon ledig dag och träff med C..och eftermiddagen i träningens tecken..förhoppningsvis..

Har beställt lite böcker om klick träning..så jag fattar lite bättre..;)


Ser att byggandet av mässhallarna håller på vid jägersro..nära och bra när det är hundutställning och ledig då är jag också..;)


Nu käk..lax i folie..vad skulle jag göra utan denna rätt..

Sen blir det att fixa undan allt som ligger huller om buller ÖVERALLT..fattar fortfarande inte hur det kan bli rörigt när man inte är hemma..ett av livets mysterium!

Tjingeling!

 
 
Caroline

Caroline

31 januari 2011 21:00

Hej! Ser att det är bra med din goa Vincent! Jag har varit urusel på att uppdatera bloggen om Falcon men nu har jag flyttat den till blogspot istället och tar nya tag. hoppas att du kommer in och kikar lite då coh då på Falcons upptåg- som ju är många så där på settervis!

Ha det bra så länge!

www.setterfalcon.blogspot.com

http://www.setterfalcon.blogspot.com

 
Tanja

Tanja

31 januari 2011 21:58

Dina katter är också jättefina! Hade katt i 9 år för många år sedan men är väldans allergisk nuförtiden, tyvärr måste jag säga för jag älskar katter. Dina husdjur verkar gå bra ihop och skönt är väl de´:)

http://cindyandpuppies.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards