Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Catja Lindeblad - 12 juni 2010 19:08

Igår var en sömnig dag..fläktgubben kom snällt nog 10 minuter över 10..tack för det!

Mina ögon gick i kors..så trött..han var klar halv 11, så då stöp jag i säng..vaknade halv 2 tänker gå upp..men lägger mig en stund till, o där höll det på att gå illa.. för jag stänger av klockan..men allt ordnade sig.. Vi stod i givakt när syrran svängde in bilen vid 17-snåret.  

Sen bar det av till Skånes fagerhult..  

Det ösregnade..näst intill höststorm..

Vi som skulle klippa gräs och vara riktigt flitiga..vi skulle ligga över för att hinna så mycket som möjligt:)

Nåväl vi fick göra det bästa utav det..så vi skrev listor..;)


Detta med att skriva listor och tänka och planera är ett släktdrag...mamma gjorde det..min syster gör det och jag gör det..pappa var mer en handlingsman så honom kan jag inte lasta..förr tyckte jag det var jobbigt..nu tycker jag det är ljuvligt:)  det här med att tänka o planera är ju bra om det händer nåt..men för min del kan det ta en del tid.. för när jag har tänkt o planerat så är jag så matt så det blir inte mycket mer:) då gäller det att man har någon som pushar på:)

Kan komma ihåg när jag gick omvårdnadsprogrammet..jag gick så in för psykologi..jag TYCKER det är fantastiskt intressant..men till sist när jag hade pratat om det så mycket..så blev jag så trött..så det blev inte mer av det..nu låter det ju lite knäppt o fullt så illa är det inte..men nästan..;))

Men det härliga är att man kan skratta åt det nuförtiden o saker o ting BLIR fixade, det tar bara lite längre tid.. och vi fick klippt gräs   och städat.. så helt hopplösa är vi inte  och listorna ligger där..så vi vet vem som ska ha vad..och det var trevligt att ha lite syskon tid..;)      


Vi tycker båda två att det är trist att sälja huset, det ligger fint..en fin sjö med badbrygga, en härlig skog runtomkring..det hade varit fint om vi hade kunnat behålla det..som sommarstuga..men sen sa min syster yster några förnuftens ord..VINTER..och då föll det..

Hoppas då det kommer någon bra människa som "känner in"  huset och köper det..        


Väl hemma gick Vince och jag på tur..efter bästa förmåga..rygg o ben strejkade lite..

På väg hem kommer det en medelålders man med en pittbull amstaff..vad som helst..men en hund jag känner oro för..mannen hänger som en slips efter hunden..och jag..(och nu ber jag om ursäkt inför människor som tycker den typen av hundar är toppen) vänder mig om till mannen och säger "kom inte hit med den j.... hunden!!

Efteråt kan jag bara hoppas han inte uppfattade vad jag sa..visst jag är inte förtjust i denna typ av hund..jag kan nog säga jag är rädd.. jag har träffat EN trevlig hund av denna ras..men man ju inte dra alla över en kam..oftast är det ju den bakom kopplet som är problemet..men man kan inte uttrycka sig så..men jag blev rädd..han som höll i kopplet hade ingen kontroll o jag med mitt katastrof tänk..jisses!


Vädret fortsatte att vara knepigt..o jag bara hoppas att det blir bättre..

Sen fick jag fixat lite med katterna..o satte mig ute i trädgården och tänkte...:) börjar fatta så smått..att det faktiskt är semester..

Vince fick snackat med grannen Hubba                     och ytterligare en  blomma, går till dom sälla jaktmarkerna..  


Har fått många kommentarer om husvagnen..Nej det är inte min (tyvärr) såg den när jag var ute på tur med Vince..och kameran åkte upp..helt underbar är den..;)

Nu är det dags med käk..sen blir det ryggläge i soffan..förhoppningsvis finns det plats för mig;)

Tjingeling!!





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards