Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Catja Lindeblad - 2 augusti 2010 20:48

Helgen avklarad..nu stundar en veckas ledighet (igen)  

Det är en välsignelse med tanke på ben o rygg..ska inte tänka på nästa jobbevecka..då är det en vecka med 5 pass..men man kan kanske låna en rullator?

Men nu..nu är jag/vi lediga

Mycket regn i natt och så in i helsike varmt..

Morgonen kom till slut och att komma ut då var som att gå in i en våt filt..klibbigt o klistrigt:)


Tänkte först gå till jägersro men så kom bussen när vi var halvvägs och vi hoppade på..men hoppsan.. glömde ju och slänga skitpåsen...så där stod jag då med en bajspåse i högsta hugg..men det var bara att låtsas som det regnade (o det gjorde det ju.. lite) fick dolt den med en kofta men det var ju inte för kul, tyckte alla glodde:) tur det bara var ett par hållplatser...

Fick slängt den sen var den hörde hemma:)


Sonen på besök när jag vaknat..han har en vecka till att jobba, sen har han o flickvännen semester  


" Frukost" i trädgården och nu har fjärilarna kommit i gång på riktigt men det här med att ta kort på dem..det är inte helt lätt..gjorde några tappra försök            


Ut på tur med Vince och vi hade lyckan att träffa på Cocotösen   med väninna   o yngsta dotter..   det blev backen, där vi också träffade på en del av glada hundgänget..  

Kajsa   hade roat sig med att rulla sig i nåt synnerligen illaluktande..det  verkligen stank från långt håll..en misstanke om att det var en tvåbent som satt sina spår..          

Det kanske är en viss tjusning att skita ute i det fria..för tvåbenta alltså..i allafall hade dom torkat sig ordentligt för där var toapapper också..


Vince o Coco fick jaga runt ordentligt..   och bara ett rymmar försök..där JAG lyckas stoppa Vince:)) men han var sugen:)  

Imorgon hoppas jag att jag kommer upp tidigt.. o då får lust att städa..tvätta..putsa fönster..städa kattlådor..spika upp några tavlor..rensa ogräs..klippa gräsmattan..     

Blev matt redan nu..få se vad som blir gjort..nu en kaffetår sen en skräckis som M berättade om, som var kuslig..och som jag hade i mina gömmor..

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards