Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Catja Lindeblad - 7 augusti 2010 09:54

Redan lördag..

I går var Per på besök och vi firade hans födelsedag..i förskott  

Lyckades "dra" ut honom på tur, en liten sådan..lång tyckte Per;)

Det regnade inte då i alla fall och med det får man vara nöjd

Regnade gjorde det minsann när jag och Vince gick vår tur på fm, kom lite regndroppar och jag..glad i hågen tänkte att det blir inte mer än så..men det blev det sannerligen, vi fick löpa gatlopp mot slutet när det började mullra också och min föresats att behålla lugnet trots åska gick åt fanders..

Lite träning med Vince blev det också igår, mest för att impa på Per och det blev han..impad alltså:)

Vince gick fint utan koppel hela vägen hem, något litet försök att kolla in någon god doft, men annars helt klart godkänt!

Läste på Jettes hemsida att två från "glada hundgänget"   klarade grundkursen med glans och är redo för lydnad 1..så här gäller det..att hålla ställningen;)  


Fick en kommentar igår: Hej Kicki o Lovis;)

Att jag inte har halsbandet, är att jag fått för mig att man måste ha det dygnet runt och då har vi det här med Nora, som älskar att pussa och putsa på Vince;) rädd då att hon kommer åt halsbandet.  

Vince badar, men inte så mycket, står på bruksanvisningen att "bad oftare än en gång per vecka bör undvikas" och det klarar vi;) (eller kanske inte)  

Nu har man läst så mycket om biverkningar på alla dessa fästingmedel så jag blir rent matt...

Träffade på en kvinna i zoo affären som testat bärnstens halsband och skudo ( tror det hette så) och det funkade..så inte vet jag..jag brukar kolla igenom efter varje tur ut eftersom han fått fästingar trots medel och ändå kan där sitta nån jäkel som jag missat..jag kan verkligen säga att dessa djur HATAR jag..


Mer bus inne på centrat, igår var det en stackare som blev fastlåst med cykelvajer runt halsen..en 12 årig pojke..jag får nästintill hjärtklappning av ilska..


I natt kom väninnans äldsta dotter hem efter en vecka utan förmaningar och kontroll:)) ska bli kul att  höra hur allt har varit..

Nu blir det en tur ut..få se var stegen tar vägen idag..  

Tjingeling.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards