Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Catja Lindeblad - 11 augusti 2010 19:19

Sov alldeles förfärligt länge idag..i alla fall längre än vad jag tänkt mig..

Telefonen hade ringt..ett medelande som fick både blodtryck och stress hormon att öka..men jag KAN INTE   jobba extra..mycket att fixa och ryggen klarar det inte..har bry nog att klara de egna passen utan att stappla omkring som "halta lotta" trist läge med tanke på att jag har typ 15 år kvar i samhällets tjänst..   dessutom har jag redan 5 pass denna vecka, det är nästan rullator varning..


Vince var rätt trött han med..fick ta till handpåläggning för att väcka pågen:)

I dag har jag haft sovrumsdörren stängd så katterna har varit förvisade från den gosiga sängen, något som gjort mig till en kass person enligt deras sett att se på det hela..men det var ett jäkla liv på huliganerna i morse så valet var lätt då...

Deras miner när jag släppte in dom i em gav mig dåligt samvete..speciellt Melvin är en katt med utrycksfullt minspel..och det sade mig att jag just idag hamnat långt ner på listan av "bra att ha folk"..    


En värktablett senare var jag uppe på backen:)..tänkte att jag kanske skulle få turen att träffa den del av "glada hundgänget" som jag inte träffat på ett tag..Sessan, Gibson och Zindy..men icke i dag heller..däremot stötte vi på väninnan och Cocotösen och det är inte fy skam:)    

Väninnan är eld o lågor för i morgon hämtar hon hem sin första EGNA bil..och jag kommer att stå redo med kameran på "visningsrundan;)

Tränade lite med Vince innan Cocotösen dök upp..gick bra..sen var det ju som förgjort..;) hyfsat ok men inte som jag vill ha det..  

Nu får det bli lite käk..sen får jag flirta lite med katterna, speciellt med Melvin, så jag åker upp på listan igen..

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards