Direktlänk till inlägg 26 december 2010

Frosseri..

Av Catja Lindeblad - 26 december 2010 14:22

          God fortsättning  

Del ett och två av julmats maraton är avklarad del tre återstår...  

 

Kom iväg på julafton och svågern var snäll och hämtade mig..tur var det..tre kassar och Vince på en buss, det hade nog blivit katastrof..förmodligen skulle jag ha glömt kassarna på bussen..det var nog det syster yster tänkte och skickade mannen för hämtning..;)  


Glögg och Kalle Anka,och mat, mat, MAT..och man gör likadant varje år..går alldeles för hårt in på sillen..sen sitter man där..och kämpar..för ner ska det ju..allting..  

 

En "riktig" gran hade syster yster..och jag svär på att Vince var på väg att lyfta benet..  

Julklappsutdelning och pappret flög omkring..                    

Vi spelade julklapps spelet och som vanligt har inte jag tur i spel..lyckades kamma hem ett ynka litet paket som B snodde från mig illa kvickt..maken till hagalen människa har jag sällan skådat..;))        

Två paket hade jag med mig hem iallafall..  


I går var det sonens tur..    

Mycket mat där med.."himma" gjorda köttbullar.. som sonen fixat..( det blev folk av honom med;) olika sorters sill..och samma sak igen..för jag verkligen ÄLSKAR SILL..   


Fick den fina boken "hund på recept" och där står så fina saker i den att man blir rent rörd..;)..tänk vad nytta dom gör, dom där hundarna..  


Så idag blir det att äta både av det jag köpt, och det som sonen lastade på mig..sen vill jag inte äta någon mer julmat..känner mig redan mätt av att bara titta på det..


Som tur är har jag kämpat mig genom meterhöga snödrivor i Käglinge och att bara ta sig genom fårhagen tog en timme..kämpigt värre och vid ett svagt ögonblick när jag drattat på ändan så var jag i samma liga som snöhatarna..;) fast bara en liten pytte sekund..för tänk så många kalorier jag gjorde av med på denna tur..nu kan jag ta itu med julmat tredje gången gillt..;)


När jag trillade den första gången så knakade det till rejält i ryggen och där låg jag..inga folk..ingen Vince..ingen mobil..INGENTING..(det var då jag hatade snön)  

Fast Vince kom och tryckte en iskall nos mot pannan..   och jag lyckades ta mig upp..och SIMSALABIM..det onda i ryggen som jag haft ett bra tag var BORTA..så snön är bra mot allt möjligt..en naturens kiropraktiker..;)  


Sen att det onda kom tillbaka mot slutet av vår tur, det är en annan sak..jag är en snöälskare..!!  


I morgon SKA jag se om jag kan få tag på ett tefat..sen jäklar..kommer förmodligen att få ryggskott o bli sjukskriven..men det SKITER jag i.. jag ska ÅKA TEFAT..!!


Smällandet fortsätter här hemma och Vince är rädd..och jag har hemska fantasier.. vad jag skulle vilja göra med ung jä*****a...!!

Nu lite glögg sen går jag väl i gång igen..med maten..!

Tjingeling!!






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards