Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Catja Lindeblad - 2 juli 2010 22:42

En trevlig dag på sta`n    

Var en tur på möllan och käkade...  God mat, mycket folk, sol och blå himmel och en kall pilsner..vad kan man mer begära;)      

Vince hade skött sig bra när jag kom hem..inga katastrofer:)


En lång och härlig tur som avslutades på backen..   glada hundgänget hade nog precis varit där för vattenkruset var näst intill fullt..  

Snart sönd.. då kommer syrran hem igen från en förhoppningsvis trevlig vistelse i New York..men inget jäkla vykort har man fått;)

Man får hoppas det har blivit många kort tagna..fast hon är inte lika tossig som jag..  


Fick en mobil idag..den gamle hade gjort sitt..den levde sitt eget liv..den ringde själv upp folk som den tyckte..eller så gick det inte att ringa alls..Per hade en i sina gömmor..fin..men tyvärr har alla mina kontakter försvunnit, så man får bara hoppas att jag varit smart och skrivit upp telefonnr någonstans..men det är väl att hoppas för mycket!  


2 juli redan..det går alldeles för fort..kan tänka mig att dom som väntar på sin semester tycker att det går för sakta..men det måste gå sakta nu.. väldigt sakta!  

En film får avsluta denna dag..sen får man hoppas att ungarna här omkring inte sätter fyr på något i natt.

Tjingeling.



Av Catja Lindeblad - 2 juli 2010 00:12

Ny månad och fortsatt vackert väder..   lite moln häromdagen..vilket var rätt skönt för då kunde vi gå på långtur utan att svettas ihjäl:)


I morse ringde vaktmästaren på dörren och undrade vilken dag som passade bäst att komma och spruta rent väggar och balkong..fullständig panik..sånt ska man ju göra tidig vår eller sen höst..mina blommor hade med all säkerhet gått en tidig död till mötes..vilket jag med hysteri i röst berättade för honom..vilket han förstod och skulle vidarbefodra till styrelen..jäkla taskig planering och rätt senfärdiga är dom här..men allt redde sig och det görs senare..    


Träffade på kaxiga Kasper som hade uppvisning i att gå fot..tjusigt värre..fick genast en smärre ångest attack för Vince och jag har levt livets lata dagar..   ingen träning här inte..men nu har jag anmält oss till lydnad 1..så nu finns det ingen återvändo;)


På eftermiddagen kom väninnan, och vi kastade oss över några flaskor rose` och massor med jordgubbar..hade annat också i kylen men det glömdes bort i den allmänna yran;)    

Det får bli en repris senare..gott var det hursomhelst.

Väninnan kom hundlös..Cocotösen är på träningsläger och lär sig veta hut..fast det kan hon redan..duktiga tösen.

Grannens Hubba har varit och fått antibiotika för halsinfektion och min första tanke var att då har Vince också fått..för här går det hett till vid staketet:)  


Mammas födelsedag i går om hon hade levt..plockade ihop en hel bunt pioner ,några riddarsporre och en röd ros och vart iväg till graven.

I morgon bär det av in till stan..Vince får passa huset och katterna..

Nu är det hög tid att hoppa i säng..

Natti natti..

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards