Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Catja Lindeblad - 19 juli 2010 22:12

Ja, se nån tvätt blev det inte idag heller...får väl ta arbetskläderna direkt på mig o gå till jobb imorgon..hela (nästan) garderoben ligger i tvättkorgen..men det är väl det som kallas semester..  


Lite ångest inför morgondagen, det kan inte förnekas..

Har glömt allt..men då kan man ju säga man kopplat av riktigt ordentligt..eller.. är det de undermedvetna som försöker fly?

I natt drömde jag att jag gått i pension..

Nåväl det är den bistra verkligheten, så det är bara att bita ihop..det brukas kännas första natten, den totala förvirringen..sen så..är det som man aldrig har haft semester..


I dag blev det tur till Arrie..härliga Arrie..   många som är där nu..tyvärr för dom som går dit har inte vett att ta skiten med sig, dom heller..varken här eller i käglinge..fast dessa var värre..mer skit..sorgligt..  

Vince kastade sig i direkt..han har verkligen lärt sig att uppskatta vatten..    

På håll ser jag ett par hundar komma springande..hör hur ägaren skriker: "DOM ÄR SÅ SNÄLLA" det är stora maffiga mastiffer..vet inte när jag har blivit så mesig..när jag hade Leffy o Zeb så var jag hyfsat lugn..oavsett hundras som kom..med Leffy fick man ju vara med om ett antal hundslagsmål men inte ens det rubbade mig..Zeb var aldrig inblandad i något..hörde nog aldrig den hunden morra:)

Men nu..ställde mig upp och försökte tänka positiva tankar när dessa enorma hundar dundrade fram emot oss..hörde ett dovt morrande..tänkte nu är det kört...nå, morrandet stod Vince för och jyckarna var faktiskt riktigt snälla..så allt gick bra..  

En härlig tur och det är fantastiskt vackert..blev mer eller mindre jagad av en geting på vägen hem..kan man inte förbjuda dom..??    

Katterna fick en tur ut idag också..Nora är den som uppskattar det mest..     Melvin jamar oavsett vilken sida om dörren han är..pälsen hans är klinisk ren från tovor och skall så förbli..trots hans vilda protester!        

Nu en sista tur med Vince och sen får jag fortsätta med senaste boken "vårlik" av Mons Kallentoft.

Natti natti..  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards