Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Catja Lindeblad - 17 juli 2010 16:33

Jaha..då är det bara två dagar kvar på denna semestern..

Var tvungen att ringa jobb i går..för jag hade skrivit lite märkligt i almenackan..så man inte blir uppringd i kväll med orden: "VAR BLIR DU AV"..hade ju inte varit så kul;)


I morse störtade jag ut och satte fräs till Käglinge, tänkte att det var bäst att ha rastningen avklarad tills det STORA ovädret kom in..nå det har inte kommit ännu..men det är varmt,så kanske sen..men det förstoras upp så till den milda grad så man tror livet är i fara..  

Men jag läser att Småland och däromkring har det varit rejält och mycket översvämmningar..hoppas vårt hus inte har seglat i väg..

Blev en aningen uppkörd och mer än lite när jag läste om kvinnan som ej kunde få ut sin pension i förtid..cancersjuk kvinna som ville använda SINA sparade pengar till en gemensam resa med sin familj..kanske den sista också..

Alla instanser sa ja utom skatteverket..som menade att det måste vara synnerliga skäl att avsluta ett pensionskonto i förtid..ja man undrar ju vad dom tänker..och vad dom menar är synnerliga skäl.


På turen till käglinge stötte vi på våra gamla bekanta som vi pulsade runt i snön med i vintras..          

Blev syster duktig och städade lite vid sjön..tidningar,muggar, och annat gojs..det finns soptunnor några meter därifrån..fattar bara inte att man inte kan ta skiten med sig när man går..hur svårt kan det vara!!??

Så fina områden och det ska man väl vara rädd om, så att alla kan njuta av detsamma!     

Nu blir det lite käk, o sen om inte ovädret är över oss ett litet kvällsdopp kanske..

Tjingeling.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards