Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Catja Lindeblad - 10 juli 2010 18:09

Djursjukhuset i går, o jo men visst hade han en halsinfektion..

antibiotika i 14 dagar morgon o kväll..

Undrar om det smittar hund till människa, har ont i halsen idag..vi har visserligen inte hånglat..men en o annan puss har jag ju fått;)

En till trevlig veterinär..tyckte Vince var en mycket lugn o sansad setter..stod blixtstilla under hela undersökningen, utom när det kom till halstitten..då var det inte kul..

Djursjukhuset har blivit väldigt mycket bättre om jag jämför när jag hade första jycken..det är förvisso massor med år sen..men då var det inte kul..gick dit en gång sen aldrig mer..

Vi höll sen till på Glostorp..setter nummer 2 gick jag till smådjurskliniken..fick gå till djursjukhuset med setter nr 2 när han blev op..något bättre..men nu känner jag att det är helt ok..bra människor och mycket sympati.

Vince behöver gå upp ett par kilo..men det fick jag höra redan från uppfödaren när vi var på setterträff..

Han har varit lite strulig med maten ett tag, såg nu när vi vägde att han gått ner ett halvt kilo..han vägde 32,4 kg

Veterinären tyckte jag skulle avmaska i fall att..men det är nog dels värme, sen byte av foder..håller på att byta till royal canin setter

jag däremot har gått upp:) tusan också..det jag gick ner med alla dessa promenader håller jag på att gå upp igen..men här kan jag skylla på semester, sol o pilsner, rose`ole`och go mat..sen när det är så här varmt kan man ju inte trava runt i 3 timmar eller...?


I dag tog jag en tur till Katrinetorp..tokigt beslut upptäckte jag efter ett tag..så varmt! men det var trädgårdsmässa..o det är så vackert där, dom som ännu inte varit där bör verkligen ta sig en titt..                                           

På vägen dit träffade jag en kvinna som liksom jag pustade över värmen..hon hade precis kommit från sjukhuset..pneumoni..   svårt med andningen sa hon och drog ett girigt bloss på ciggen...ja det är svårt det här med våra laster..alla har vi nåt..drog mig till minnes när jag för många år sen var på semester i Grekland och fick luftvägsinfektion..på kvällen fick jag knappt luft..kämpade o hostade.. ett slag där trodde jag faktiskt att min sista stund var kommen..på morgonen därpå lät jag ciggen vara..nästa dag igen rökte jag som aldrig förr...tog många turer innan jag blev fri ifrån detta..nu är det snus som gäller..o det vet jag inte om det är bättre..sparar lungorna i alla fall...men för övrigt nja...

På Katrinetorp upptäckte jag en ny favorit som jag bara MÅSTE HA..vallmo pion..         så vacker..köpte det sedvanliga..honung, nu med viol smak..väldigt god..hjorton..och hallon..kunde köpt ännu mer men besinnade mig:)  

En varm o trevlig dag..hem igen och ut med min Vince..tänkte gå till käglinge men det blev backen..       Vince såg tagen ut..men sen när han kom lös..hej o hå..nu får dom snart klippa gräset där uppe...   kunde knappt se vart Vince tog vägen...snart bara en vecka kvar till jobb.. oj oj..

Nu lite käk och förhoppningsvis skugga i trädgården så vi alla i familjen kan vara ute..Nora, Melvin o Vince..;)    

Tjingeling!!




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards