Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Catja Lindeblad - 14 juli 2010 20:15

Någon åska blev det inte i går..inte vad jag hörde i alla fall..mulet o lite regn då och då..man kan ju tänka då att allt jag inte gjort dessa veckor när det gäller det husliga..kunde jag ju göra då..men ack nä då..var totalt slut ..av vad, har jag ingen aning om..så det var den slöaste dagen någonsin..kvällen blev ljuvlig, med blå himmel och alldeles lagom  

På en av mina turer på kvällen stötte jag på några sådana där monsterbarn...12-14 årsåldern..dom säger: "vi vill ta din hund"  jag: "jaha!!?? varför det då?

Dom: "vi ska sälja, för vi behöver pengar"

Sen spårade det ut lite där för jag blev helt ilsk och hamnade lite på deras nivå..ett slag trodde jag faktiskt att dom skulle komma fram och slita kopplet från mig..fast det var nog min fantasi som sprang i väg;)

Men alltså!!! vilka typer det finns..där önskade jag faktiskt att Vince hade haft lite pittbull i sig;)

Lite rädsla där hade inte varit helt fel..  


Har stor respekt för dessa människor som är hundrädda, har en del på min arbetsplats, och det hjälper ju inte att Vince är så snäll o go, för rädslan är där ändå..några av dem kan nu sitta där Vince ligger bredvid..så det går att vänja sig till en del  

På bussen idag var busschaffören en av dessa rädda..men inte kan jag begripa vad han tänkte när han tryckte sig mot fönstret när jag o Vince gick på..skulle Vince kanske hoppa in vid stolen där han satt?!

Kloklippning idag och det sedvanliga köpet av gott i gott;)

Varit helt ok även för mig för det har fläktat lite..  

En liten tur med Cocotösen i kväll..   Vince fick massor med hemska frö i pälsen som riktigt snodde in sig..Coco var riktigt hjälpsam där..plockade och spottade,plockade o spottade..så höll hon på ett tag;)    

Elliot dök också upp..så lite spring blev det även i dag.           Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards