Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Catja Lindeblad - 13 juli 2010 11:24

Säga vad man vill om vädret..men det skapar samtal..oavsett om det är massvis med regn eller snö eller som nu obeskrivlig HETTA..tillbringade en del av tiden i går på bussen..utrustad med mängder med vatten handuk och kylhalsband..

Målet var Falsterbo..  

Nu ska man ju vara längst bak på bussen eftersom man åker med hund..det var bara det att där är det om möjligt ännu varmare..naturligtvis var också bussens ventilation sönder..så det var varmare än varmt..men alla pratade med alla.. o nickade o log..fast längst fram var det en del som fick värmeslag och skällde på busschaffören..Vince fick både godis och uppmuntrande klappar och sen satt han mjukt på en medresenärs stora väska:)

Vi klarade oss med livet i behåll och det var vansinnigt skönt att hoppa av på fast mark..man ska INTE vistas i något fordon i denna värme..


Trevlig em/kväll hos syster yster med familj med grillat och titt på kort o film från New York                         

Vince o Ronja tog ett par utflykter dels till granne och sen ett varv ut på fältet..nästan precis efter jag sagt att "dom var så duktiga som höll sig på tomten,fast det inte är inhägnat"..    

När det var dags för hemfärd började det komma in hotfulla moln och muller på avstånd..huvaligen..men det blev inte mycket mer av det och vi kom hem torrskodda och på bussar där ventilationen funkade så det var härligt kallt:)


Nu får vi vänta in ev åska..men jag måste säga att det var med lätta steg vi var ute i morse ,strilande regn och härligt lagom ljumt:)  

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards