Alla inlägg den 5 maj 2010

Av Catja Lindeblad - 5 maj 2010 22:28

Minsann ett till inlägg...  

Per på besök, en trevlig dag och jag lyckades locka ut honom på promenad;)  

Han brukar gnälla lite först, men när han sen får igång "motorn" brukar det gå bra..man behöver ju inte heller berätta hur långt man tänker gå...lite får man luras:)  

Tyckte inte vi gick så långt..men det blev nästan en o halv timme.      

I morgon är det dags för kurs..lite sök i Arrie..inget annat planerat så förhoppningsvis blir det sovmorgon, tycker jag har varit uppe så tidigt varenda morgon denna vecka..och varje dag något att fixa..  

Det bästa jag vet är när min lediga vecka ligger helt blank..inga massa kom ihåg i den lilla svarta boken:)

Denna vecka har varit en del, nästa vecka likadant..men det är bara att bita ihop:)  

Nu en tur med Vince..den sista för i kväll.  

Tjolahopp.

Av Catja Lindeblad - 5 maj 2010 08:13

Uppe med tuppen idag...

I går tränade vi lite på backen och han skötte sig bra,       fick minsann städat också..i alla fall det mesta..trädgården kvar,går inte och ha djuren ute då, i synnerhet inte Vince..ser att det hopar sig..den här förbannade kirskål eller vad det nu heter..tänk om alla växter hade varit så tåliga!!


Mot kvällen gick vi till Arrie   för att kolla var någonstans träffen på torsdag ska vara..så jag slipper irra omkring..

Hade turen att träffa på Coco tösen   ..så vännina och dotter fick  "visa vägen"..   har verkligen ett kasst lokalsinne och fast man har gått där hur många gånger som helst så kan det mycket väl vara så att jag går vilse i morgon:)  

Men vi ska ju köra lite "sök" så då kan ju jag och Vince vara målet och gruppen kan få leta upp oss..då är det ju bra med en mobiltelefon;)        

Fick verkligen jobba på den turen..slänga mig bakom buskar och springa fram o tillbaka..Vince hade kolsyra i kroppen och sket väl i mig..satt o hukade bakom en buske i tron att han skulle bli lite ängslig när jag försvunnit..men ack kvack..efter ett tag sprang han förbi och kastade en hastig blick på mig och fortsatte sin färd bort...  

Men jag kan se mig själv..blir lite lätt hysterisk:) när jag inte har koll så jag "tjatar" så han hör mig inte till sist..så det måste jag jobba på..även det att han ska komma ända fram när jag kallar..har ibland nöjt mig med att han kommer halva vägen fram..ledordet är konsekvent..sagt är sagt och samma sak varje gång!  

Inte så lätt alla gånger..men skam den som ger sig!  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards