Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Catja Lindeblad - 9 mars 2010 12:41

I går var jag då på mammografi..har inte tänkt så mycket på det innan, men nu när jag var där så tyckte jag sköterskan "hummade" så mycket när hon tittade på skärmen..men jag är också en expert på att inbilla mig saker och mitt katastrof tänkande når oanade höjder ibland, två veckor får jag vänta på besked.

När jag kom dit in, på ingång 44 på plan 1 så stod där en kvinna i receptionen som sannerligen INTE kommer att bli årets sköterska, verkligen en otrevlig människa..denna person svarade så snäsigt o surt till en stackare som tydligen var försenad till nåt, trist! Man vill ju gärna mötas av någon medkännande person när man söker vård..

Jag själv slank i väg till plan 2..betydligt trevligare folk där, precis som det ska vara.

   

I dag vaknade jag i tron att jag var förlamad..har sen i fredags haft fruktansvärt ont i mitt ben..det är ischiasen som spökar igen och i morse trodde jag det var kört..men det var Vince..över mina ben låg han och han var så tung kan jag lova..på vä sida låg Nora och på min hö tronade Melvin..   jag var milt sagt ihopa klämd..katterna måste ha kommit in under natten..smygandes..Melvin är en hejare på att öppna dörrar..jag brukar stänga nattetid så att jag kan sova, alla tre djur därinne har jag tänkt kan bli för mycket..    

Men nu beslutade Melvin sig för att ta tillbaka sin sängplats och förpassade Vince till ben änden  

Nå jag hade inte märkt ett skit så det hade väl gått lugnt tillväga..  

I alla fall så tog det tid att komma upp idag, är nog dags att gå till en kiropraktiker eller nåt för nu är det inget vidare..

Lyckades i allafall ta mig till fältet..träffade först på en liten svart hund som jag trodde hette Godis för det ropade hans matte hela tiden men det visade sig att han hette Bolt..o han struntade i vilket som:)   sen träffade vi Kasper med husse, men då var det så kallt så jag kunde inte förmå mig att ta upp kameran och ta en endaste bild..:) dimmigt o råkallt var det idag,så det var skönt o komma hem och ta sig en kopp..nu är det dags med lite mys i tvättstugan, har så mycket tvätt att jag undrar vad jag sysslar med.

Tjing tjong.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards