Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Catja Lindeblad - 18 mars 2010 19:21

Så var den natten avklarad...och jag kan inte säga att det gick åt helsike men det var inte långt ifrån..minsta böj sen var det kört.

Sen körde S mig hem på morgonen..jag har så goa arbetskamrater som ställer upp i vått o torrt:)

Sov alldeles för länge, tänkte att Vince skulle väcka mig.. men han snarkade på så det var jag som fick väcka honom!


Var ute en inspektionsrunda i min lilla trädgård och det börjar komma mer o mer      

Vartenda år har jag tjatat om snödroppar och jag har alltid för mig att jag satt lökar..men icke...det har aldrig  kommit några, men nu så 1 (en) som stack upp och jag blev helt lyrisk och hastade in efter kameran för det måste ju förevigas..när jag kommer ut är den borta.. Vince står där.. antingen har han trampat ihjäl den eller så har han ätit upp den.. för borta var den..har en känsla över att mina planer för trädgården får ligga o vila ett år till..eller för alltid..minns käre Zeb som alltid grävde upp det jag planterade och Leffy som tog och bet av ALLA ros knopparna och det gjorde dom banne mig hela livet.

Kollade in min fjärilsbuske och jag undrar om den klarat denna vinter, den ser rätt risig ut.


Sen gick Vince och jag på tur..hör på håll hur "glada hundgänget" är ute och också att dom stuckit, förmodligen alla hundarn för det är alla namnen som vrålas:)

Vince var mycket intresserad så vi vek av mot fältet, där kom sedan Sessan med matte och mycket riktigt hade det varit fasan jakt.  

I morgon ska jag på fika hos C som precis ringde och sa det blir nyfångad torsk till middag i morgon:)) och det är bara så underbart gott, så bara för syns skull sa jag: men du behööööver inte..men det är klart jag sa det snabbt för det här tackar man INTE nej till!!;)

Nu mat, sen har vi lite pälsvård att fördriva tiden med!

Tjingeling!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards