Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Catja Lindeblad - 20 mars 2010 13:04

En jäkla slabbig,regnig dag..men ut ska man;) hade fel kläder på mig.. kände jag när regnet sipprade genom jackan men mina fina gummistövlar satt på plats så nåt rätt blev det i alla fall

Inga bekanta stötte vi på men på avstånd.. en liten hund,matte och en lillmatte och det var lillmatten jag tänkte på när jag stoppade Vince för han ÄLSKAR ungar och jag riktigt såg framför mig hur han kastade sig över dom med sin milt sagt leriga kropp och pussades, han har nämligen börjat hoppa på folk han vill "gnugga" näsa och det är inte så kul..vare sig för mig och sannerligen inte för den som blir utsatt..hjälper ju inte att jag vrålar på avstånd: "han är så snäll" och nu när det är så skitigt ute..katastrof!..  

Men han är ju en duktig hund (för det mesta) så han stannade och satt sig ner trots att den lille hunden sprang rakt mot honom, sen pekade jag med handen i motsatt håll o minsann Vince vek av mot det håller:) en sån pärla jag har!!

På vägen hem mötte vi en sällsynt positiv människa som studsade fram med sin dalmatin, hon sa nåt klämkäckt om vädret och jag skrattade lite sådär hysteriskt:))

Hemma stötte vi på ena grannen som frågade om jag duschat..även där ett lätt hysteriskt skratt..sen in..

Mitt golv är rena sandlådan..uppblandat med vatten=geggamojja..nä fy.. me not like..  

Stack sen iväg till jägersro, men då hade jag hittat min regnkappa

En väldigt glad o trevlig busschafför som önskade oss alla välkommen o kallade mig för syster madam;)


I dag har jag inte haft ont i benet..inte det minsta lilla:)))

Tack o lov!! fortfarande ont i ländryggen men det är ingenting mot hur det har varit..så nu kanske det vänder..hoppas..hoppas!!

Nu ska jag försöka få golven lite renare, även om det känns rätt meningslöst..ett par rundor till framför oss med lika mycket skit.

I morgon ska jag sikta in mig på hundutställningen..om jag bara lyckas komma upp i tid..

Vince syrra ska ställas ut och det vill jag inte missa, hade själv tankar att jag skulle..men innan vårt nya schema blev klart så var tiden ute..men jag hade ju kunnat, för nu föll ju min tjl in precis på söndagen, fast jag hade väl fegat ut ändå..kanske ska börja på dom inofficiella..så det inte gör så mycket om man gör bort sig;) o nu menar jag mig själv..Vince skulle aldrig göra bort sig  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards