Alla inlägg under mars 2010

Av Catja Lindeblad - 21 mars 2010 17:16

I dag hade jag ställt klockan på 06..två stycken klockor till och med..men kom jag upp då?? Nä, det gjorde jag inte!

Vince sov som vanligt som en stock..så nån hjälp från honom var inte och räkna med

Men till sist..vid 07 snåret lyckades jag kravla mig upp

Ut med Vince, mat, lite vila på det, sen ut igen och väl ute träffade vi på glada hundgänget..7 st idag..där ibland en Bernersenner som skrämde slag på Vince..ibland är han en riktig fegis:) kameran hade jag hemma så några kort på alla goa hundar blev det inte.

Sen bar det iväg till hundutställningen..så många fina hundar..o så då Settrarna..finns det något vackrare??

Absolut inte säger jag!

Fick träffa Rusa.. en sån fin liten snäcka! Helt klart syns det att hon är Vince syster:)        

Spanade in dom andra settrarna också så klart..tyckte att dom hade mindre huvud än Vince, fast det var nog bara som man tyckte, svårt att säga när man står så där och tittar

Skulle vara rätt roligt att få en bedömning på Vince, en gång i alla fall för nån utställningsmänniska är jag inte;) men det kommer väl fler tillfällen.


Sen som grädde på moset fick jag träffa Malte, bror till Vince..och han hade växt..högre än Vince är han och väldigt vacker precis som min goding:)    

Ut på tur blev det sen när jag kom hem och nu blir det middag för oss alla.      

Tjingtjong.

Av Catja Lindeblad - 20 mars 2010 13:04

En jäkla slabbig,regnig dag..men ut ska man;) hade fel kläder på mig.. kände jag när regnet sipprade genom jackan men mina fina gummistövlar satt på plats så nåt rätt blev det i alla fall

Inga bekanta stötte vi på men på avstånd.. en liten hund,matte och en lillmatte och det var lillmatten jag tänkte på när jag stoppade Vince för han ÄLSKAR ungar och jag riktigt såg framför mig hur han kastade sig över dom med sin milt sagt leriga kropp och pussades, han har nämligen börjat hoppa på folk han vill "gnugga" näsa och det är inte så kul..vare sig för mig och sannerligen inte för den som blir utsatt..hjälper ju inte att jag vrålar på avstånd: "han är så snäll" och nu när det är så skitigt ute..katastrof!..  

Men han är ju en duktig hund (för det mesta) så han stannade och satt sig ner trots att den lille hunden sprang rakt mot honom, sen pekade jag med handen i motsatt håll o minsann Vince vek av mot det håller:) en sån pärla jag har!!

På vägen hem mötte vi en sällsynt positiv människa som studsade fram med sin dalmatin, hon sa nåt klämkäckt om vädret och jag skrattade lite sådär hysteriskt:))

Hemma stötte vi på ena grannen som frågade om jag duschat..även där ett lätt hysteriskt skratt..sen in..

Mitt golv är rena sandlådan..uppblandat med vatten=geggamojja..nä fy.. me not like..  

Stack sen iväg till jägersro, men då hade jag hittat min regnkappa

En väldigt glad o trevlig busschafför som önskade oss alla välkommen o kallade mig för syster madam;)


I dag har jag inte haft ont i benet..inte det minsta lilla:)))

Tack o lov!! fortfarande ont i ländryggen men det är ingenting mot hur det har varit..så nu kanske det vänder..hoppas..hoppas!!

Nu ska jag försöka få golven lite renare, även om det känns rätt meningslöst..ett par rundor till framför oss med lika mycket skit.

I morgon ska jag sikta in mig på hundutställningen..om jag bara lyckas komma upp i tid..

Vince syrra ska ställas ut och det vill jag inte missa, hade själv tankar att jag skulle..men innan vårt nya schema blev klart så var tiden ute..men jag hade ju kunnat, för nu föll ju min tjl in precis på söndagen, fast jag hade väl fegat ut ändå..kanske ska börja på dom inofficiella..så det inte gör så mycket om man gör bort sig;) o nu menar jag mig själv..Vince skulle aldrig göra bort sig  

Tjingeling!

Av Catja Lindeblad - 19 mars 2010 18:34

I dag har jag fått god middag hos vänninan Caro..

Nyfångad torsk, det är nåt helt annat än den i frysdisken..

Först bottnade vi med bullar och naturligtvis varsin fastlagsbulle, jag har så gott som kört med "en om da`n" hur länge som helst nu..men det är ju så gott;)

Fick pussa på Balder och Luke igen, två goa labbar en svart o en brun      

Vince fick stanna hemma, Luke gillar inga andra pojkar:)

 En trevlig em med snack och god mat.


I fm var vi på tur Vince och jag, som alltid..och träffade på Bolt igen..lustig blandning av dobberman,labbe,pudel,terrier och shihtzu, en söt liten pojke på 9 månader    

Bolt var väldigt förtjust i att bita Vince på benen och svansen så till sist brast det för Vince och han blev skitarg, första gången jag sett honom arg..men det gick rätt snabbt över och det var fullt ös igen.

I kväll får man ju se om Willy lyckas hänga sig kvar..jag kan ju tycka att det kan räcka nu, tyckte jag förra fredagen också..en go "gubbe" men dom andra dansar faktiskt bättre

Nu liten kaffetår med något tilltugg..det är ju fredag;)  

Tjingtjong!!


Av Catja Lindeblad - 18 mars 2010 19:21

Så var den natten avklarad...och jag kan inte säga att det gick åt helsike men det var inte långt ifrån..minsta böj sen var det kört.

Sen körde S mig hem på morgonen..jag har så goa arbetskamrater som ställer upp i vått o torrt:)

Sov alldeles för länge, tänkte att Vince skulle väcka mig.. men han snarkade på så det var jag som fick väcka honom!


Var ute en inspektionsrunda i min lilla trädgård och det börjar komma mer o mer      

Vartenda år har jag tjatat om snödroppar och jag har alltid för mig att jag satt lökar..men icke...det har aldrig  kommit några, men nu så 1 (en) som stack upp och jag blev helt lyrisk och hastade in efter kameran för det måste ju förevigas..när jag kommer ut är den borta.. Vince står där.. antingen har han trampat ihjäl den eller så har han ätit upp den.. för borta var den..har en känsla över att mina planer för trädgården får ligga o vila ett år till..eller för alltid..minns käre Zeb som alltid grävde upp det jag planterade och Leffy som tog och bet av ALLA ros knopparna och det gjorde dom banne mig hela livet.

Kollade in min fjärilsbuske och jag undrar om den klarat denna vinter, den ser rätt risig ut.


Sen gick Vince och jag på tur..hör på håll hur "glada hundgänget" är ute och också att dom stuckit, förmodligen alla hundarn för det är alla namnen som vrålas:)

Vince var mycket intresserad så vi vek av mot fältet, där kom sedan Sessan med matte och mycket riktigt hade det varit fasan jakt.  

I morgon ska jag på fika hos C som precis ringde och sa det blir nyfångad torsk till middag i morgon:)) och det är bara så underbart gott, så bara för syns skull sa jag: men du behööööver inte..men det är klart jag sa det snabbt för det här tackar man INTE nej till!!;)

Nu mat, sen har vi lite pälsvård att fördriva tiden med!

Tjingeling!


Av Catja Lindeblad - 17 mars 2010 13:06

Så var det onsdag och dagen för den stora testen...fixar jag o jobba?? vilket jag innerligt hoppas..det är inte skönt att vara ofrivilligt ledig..något bättre är det ju med ryggen, det riktigt onda sätter inte igång förrän mot kvällen, så nu gäller det att hålla tummarna, fick tips om voltaren värmeplåster nere på apoteket så det testar jag nu..och tar värktabletter..så mycket piller som jag stoppat i mig nu har jag banne mig inte ätit i hela mitt liv, men jag har varit förskonad från allt sånt skit, men det är väl nu det kommer..vid 50 ;))!!

Fick besked från mammografin idag också..allt bara bra!!

Blev så otroligt lättad.. så jag har nog oroat mig för det innerst inne.


I går träffade vi hungänget, 5 glada hundar..Sessan, Cindy,Buck,Elliot och lille/store Vince.        

Vince hade en bra dag igår..först stoppade jag honom när han ville springa bort där det troligtvis var några fasaner, kunde inte se men väl höra:) sen stack 3 av dom glada hundarna: Elliott,Sessan och Cindy.. puts väck.. och det gick fort!

Vince och Buck stannade och det var bra gjort!  

Sen tillbringade vi drygt en halvtimme med att spana efter rymlingarna, dom kom ju till sist;) men då var det roliga slut..det blev koppel direkt.

I dag träffade vi Kasper och även idag skötte sig Vince, hade "stanna kvar" när jag gick och slängde i bajstunnan och det var ändå en c:a 20 meter, Kasper`s husse var impad:)

Så allt finns där inne ändå;))

Förhoppningsvis så visar han sig från sin bästa sida när det väl börjar igen den 8/4..så jag slipper säga "han kan där hemma".

Tjingtjong!


Av Catja Lindeblad - 16 mars 2010 10:00

Minsann blev det inget skrivet i går..och det fick jag en liten påminnelse om av syster min..ja har man startat nåt så får man hålla igång:)  

I går gick sin gilla gång..hade träff med en arbetskamrat som bjöd på tröst o god mat.  

Fortfarande ont, så jag börjar misströsta..värst på em/kväll ska ändå försöka jobba en natt och se hur det går.. går det åt skogen så har jag min lediga vecka sen och ska gå till "min" kiropraktiker den 23..blir rent tossig av detta och avskyr att inte kunna "hoppa" omkring som jag brukar..det är lite tant stuk över det hela..stel som en pinne.  

Nåväl i dag är det sol   ute..ska försöka få in det i sinnet också..ska gå en tur med en av mina favoriter..Vince..   dom andra ligger i fönsterkarmen o myser    

Snön har nästan försvunnit från trädgården och vintergäcken kämpar på..men dom är inte många, förra våren hade jag ett helt hav av dom..så våren..kom igång nu då!!

Tjingeling!



Av Catja Lindeblad - 14 mars 2010 17:03

En solig dag i dag med, och söndag dessutom..men inte var jag gladare för det..i går på em var jag lite gladare inga värktabletter och det var rätt ok så jag tänkte att nu ska det nog vända..men tji den..på sista turen i går så fick jag gå tillbaka nästan medetsamma .. ..kunde inte gå min runda, så jä...ont..nu tror jag banne det är något annat än ischias..det är som om benet hoppar ur led och det går bara inte och stödja på det.

I dag har jag fått ta mina piller och det hjälper något i allafall så jag kan gå..

Vince är så duktig han går så sakta o fint vid sidan om mig och tittar upp mellan varven för att kolla hur jag ser ut:) blir så ilsk av att ha ont, det är en himla tur att man bor som man gör, med fält och den välsignade fårhagen..     än så länge går där inga får och det är bra att släppa in honom där, då behöver man inte gå på helspänn och kolla så han inte grips av rymmar bacillen;) fast det har gått bra nu den sista tiden, det är ju tur nåt går bra:)  

Nä jag får försöka peppa upp mig, jag har kanske jobbat på för mycket med rygg gymnastiken, han sa ju faktiskt att jag skulle ta det lugnt och inte göra så mycket om det gjorde ont,så det ska nog ordna sig..    

I morse när vi kom upp så var Nora kass i magen och hon hade INTE hunnit till lådan..stackars flicketös..så det blev till att bada katt och skura..verkar bättre nu i alla fall.


Mina vantar som verkligen gjort skäl för sitt namn,har gått sitt öde till mötes..och det ödet är Vince,hur han fick tag på dom..ja det vet då inte jag..men söndertuggade var dom och sur blev jag..  

Nu blir det middag för oss alla, sen ska jag INTE göra mina övningar..ryggen får vila..köksbordet är nog för högt trots allt:)

Tjing!

Av Catja Lindeblad - 13 mars 2010 15:43

Härligt väder i fm, nästan varmt..men snön hänger envist kvar och på dom ställen det är barmark är det rena geggamojan...   nu förbannar jag det faktum att jag behöll badkaret, så härligt det hade varit och bara promenerat in med Vince i duschen..nu får det bli grus o skit inne, jag får torka vad jag kan..för att lyfta honom nu..nä se det går icke!!  

Var borta en vända till graven..har inte varit där på ett tag

tände ett ljus och la en ros o jag saknar henne..


I går på kvällsturen träffade vi på hela hundgänget..och jyckarna kutade som galningar, Coco tösen kom också till Vince förtjusning

När vi sedan var på väg hem hojtar L: kolla en groda!! varpå vänninan o jag spärrar upp ögonen o där på snön springer dock ingen groda men väl en mus el sork och jag blev fullständigt panikslagen på tanken att Vince skulle sätta tänderna i detta söta lilla djur.. så vi kallade in hundarna med tveksamt resultat och L sprang jämnsides med grodan/musen/sorken:) och den klarade sig in på golfbanan och vi drog alla en lättnadens suck...tur att ingen filmade oss för vi hade kunnat platsa i vilken dolda kamera som helst;)  

Nu ska jag stappla ut en runda med Vince och sen är det dax med rygg gymnastik.

Tjing tjong.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards